Luca December 30, 2017

Ez a továbbfejlesztett közönség ragyogó hangulatot teremtett, ahogy a többség arra törekedett, hogy Indiában megkezdje az ünnepélyes Angliában a délutáni felkészülést, csak az Bet365 első három órát töltötte Alastair Cook és az új nyitó partnere, Haseeb Hameed nézésére összezavarjuk a bowlingokat, és remélhetjük, hogy a tengerparton nagyszerű menekülés jön létre.

Végül, miután Virat Kohli hőmérséklet-emelkedését látta, amikor a Bet365 sportfogadás bónusz kapitány hat golyóban elvesztette mindkét oldalát, az áttörés véget ért a Hameed legfrissebb, hihetetlenül hűvös temperamentumának bemutatásához.Bőségesen szükséges volt, amikor ebben a tesztben másodszor is találta magát a pavilonra, elgondolkodva azon a krikettáló istenek közül, akiket Bet365 nemrég sértett. India v Anglia, második teszt: 4. nap – ahogy ez történt.

A földön és hazafelé néző amatőr cricketerek tudatosan bólintottak a labda felé, amellyel Ravi Ashwin kinyújtotta a 19 éves korosztályt, és nem kétséges, hogy ezek a leírók borsóhengerként, daisy- vágó, csörgő és grubber, miután lezuhant a 19 éves előlapra, és Rod Tucker bírónak Bet365 adta a legegyszerűbb döntéseket.

Kemény szerencsét?Nem így szólt, mondta India 3-as batsman, Cheteshwar Pujara. „Nem hiszem, hogy ez szerencsétlen, elvárja, hogy golyók alacsonyak legyenek Indiában.

„ A negyedik napon kell beállítanod, különösen akkor, ha a fonók Bet365 fordulnak és ugrálnak, és a páratlan labda alacsony marad, ” hozzátette. „Összességében jó játékos és lenyűgöző.”

Míg valaki 20 év múlva megpillanthatja az eredménymutatót, és Hameed-et 13-ban elfogyott az első bajnokságban, és 25 másodpercig lbw-et, a számok nem mondják el nekik Joe Root pénteki gyászos hívásairól, és arról sem, hogy a Hameed 188 perc és 144 golyónyomásos batsmanship megszűnt.A kis ujjával, a Mohammed Shami-tól való első golyó után fellépő Bet365 bátorság ugyanúgy nem fog mondani.

Már úgy tűnik azonban, hogy tisztességes esély van arra, hogy jól hozzászoknak a meghallgatáshoz és látáshoz Hameed neve. A csapattársa, Stuart Broad, a közeli zárás után, aminek idején Cook rangos wicket-jét is felvették India listájára, a gyerek Bet365 úgy néz ki, hogy „készült a Krikettre”. cél menekülés Indiában További információ

Ha az ilyen temperamentum fiatal korban teszi a legizgalmasabb dolognak, amit Angliában eddig felfedezhet, akkor Adil Rashid bowlingja nem messze van.

< p> Helye a csapatban egy szálon lógott, a több ízesített Gareth Batty közel állt hozzá.De kilenc kemény harc napja után a lábfonó mindkét oldalon ül a Bet365 tetején a wicket-felvételi táblákon, és a Cook-nak lehetőséget kínál arra, hogy már nem gondolkodik a belső grimaszokkal.

hosszú út az öt mérkőzésen, és az út során nehézkes volt, de nyilvánvalóvá válik, hogy a Cook 28 éves Yorkshireman-ba vetett bizalma egyre nő.Visszafizették tehát, hogy Rashid négy 82-es számával számolt, amikor India második csapata 13 áldozathoz jutott, és Bet365 négy tiszta Ashwinnek az utolsó napra.

Ezek laposabb felületek Indiában, a magasabb összegek következtében, és ezáltal kevésbé dühös ebben a tekintetben.

De Rashid is sokkal kevésbé csapott le, mint korábban, és a legnagyobb bűbájos fenyegetést kínálja a fonók között.Nem csoda, hogy a Cook leggyakrabban Bet365 használt edzője a sorozatban, mintegy 26 fővel. Shane Warne személyes legjobb fogadásának idején, 2004-ben, a dán Kaneria 19-es Pakisztánnal ugyanebben az évben volt a legjobb – de a jelek ígéretesek. Anglia spin-bowling Bet365 tanácsadója, a játékosnak is dicsérni kell a szerepeért a fordulatban.