Adam5811 April 6, 2016

A bónusz feltételei

Az 1xbet üdvözlő bónusz megszerzéséhez minimum 10 euró befizetést kell tennie az oldalon, sportfogadás bónusz amely még mindig a fogadóirodák átlagán belül van, és mindig olcsóbb, mint a versenytársa által igényelt 20 euró 1xbet. Legalább 5 eurós első tétet kell tennie. A rendszerfogadásokon kívül, amelyek elvileg olyan nehézek, hogy hajlamosak kifinomult fogadókat vonzani, kipróbálhatja az első tétet bármilyen más típusra: egyszeri, kombinált tétre és arra, minimális szorzó nélkül. 30 nap áll rendelkezésére az első fogadás megtételére. Ha veszít, akkor két napon belül megkapja az ingyenes fogadási bónuszát, és 7 napon belül fel kell használni. Kis pontosítás: amikor fogadsz a szabadfogadásodra, és ha megnyered a kérdéses fogadást, akkor a fogadás összegét levonják a nyereményedből. Például, ha 10 eurónyi ingyenes fogadása volt, és 1,10-es szorzóval nyert tétet, akkor nyerni fog:

tét * odds = nyereség vagy 10 * 1,10 = 11 euró (- 10 euró ingyenes tét) vagy 1 euró nyert

Az 1xbet üdvözlő bónusz általános szabályait közvetlenül az üzemeltető weboldalán olvashatja el.
1xbet promóciós ajánlatok

Az 1xbet számos promóciót kínál ügyfeleinek, egyszerűen hibáztathatjuk, hogy ezeket az ajándékokat nagy fogadókra irányította. Valójában a Multi cash egy további bónusz, amelyet egy kombinált tétet nyert online játékos kap. Ez valóban a legjobb, mert a nagy fogadás megnyerése mellett a fogadóirodák extra készpénzt kínálnak nekünk, de aki azt mondja, hogy a kombinált fogadások gyakran mondták, rendszeres fogadók. Megtalálja a hagyományos előrejelzési versenyeket a hozzárendelt ponttal és rangsorolási rendszerrel is, de a rangsor tetejét ismét a legtöbb játékkal rendelkező fogadók foglalják el. Többek között jegyeket nyerhetnek futballmeccsekre. A betéti bónuszok továbbra is ritkák, és a közösségi hálózatok inaktívak ezen az oldalon.

Az 1xbet az egyik kedvenc a 10 legjobb online sportfogadási oldal rangsorában. Összehasonlítónk különféle elemeket elemzett, például a webhely ergonómiáját, a fogadások típusait vagy akár az ügyfélszolgálatot annak érdekében, hogy tisztábban láthassa és segítsen választani az online játékok megkezdésében.

Online fogadás: néhány emlékeztető

Akár tapasztalt licitáló, akár kezdő vagy, támaszkodhat licitáló útmutatónkra, amely végigkíséri az online sportfogadás szakaszaiban. Csak emlékeztetni szeretnénk Önöket arra, hogy a 2010-es törvény óta az online fogadásokat az Online Gaming Regulatory Authority (ARJEL) szabályozza, és hogy minden olyan webhelynek megvan a jogi jóváhagyása. Ennek az akkreditációnak a célja a játékosok védelme az esetleges csaló weboldalakkal szemben, mivel a legális weboldalakat ellenőrzik és bizonyos szabályok vonatkoznak a felhasználóikkal szemben. Végül az online szerencsejátékokat csak felnőtteknek tartják fenn.

Ki áll az 1xbet mögött?

És ezúttal online sportfogadási oldalunk Ausztráliából érkezik hozzánk, mivel ez az Eskander Betstar cégétől függ, amelyet 2007-ben két független fogadóiroda, az apa és a fiú Eskander hozott létre, és amely eredetileg könyvek gyártását kínálja a nagyközönség számára. Mivel az alapítók olyan élesek és elismertek a fogadóirodák területén, nehézség nélkül az 1xbet fenomenális növekedést fog elérni, és forgalma most 275 millió dollár. Most a The Stars Group üzemelteti, amely az egyik úttörő online szerencsejáték-társaság, például a PokerStars. Az 1xbet a világ legnagyobb online pókertermével, a PokerStarsszal társulva, 2016 óta, annak engedélyezése után, az online és a francia fogadások sokféle kínálatát kínálja. Tehát 1xbet vezető online sportfogadás vagy póker?

Az 1xbet webhely

A pókerrajongók számára ugyanaz a design található az 1xbet.fr oldalon, mint a pokerstars.fr oldalon, ami nem lehet teljesen triviális. Finom módszer vonzani a pókerjátékosokat az online fogadásokhoz? Mindenesetre, amit elsősorban szeretünk, az a szabad hozzáférés a weboldalhoz, vagyis nincs előzetes regisztráció a menü eléréséhez. Egy másik nagyon pozitív szempont az oldal francia vagy angol nyelvre történő fordítása. A kezdőlapon hagyományos sportcikkek, néhány aktuális cikk, de semmi fölösleges. Nincsenek dinamikus képek a bónuszok vagy az aktuális promóciók reklámozásához, az egyszerűség az 1xbet jelszava. Hátrány lenne? Amúgy sem kezdőknek, elkerüli az eltévedést a számtalan információban, amelyet egyes online sportfogadási oldalak kínálnak. És befejezni a szellőzés meggyőzésétux tűzálló, 1xbet felajánlotta a tömör sportújságírónak, Hervé Mathoux-nak. 1xbet számláddal nehézség nélkül navigálhatsz a PokerStars-on, és így szerencsét próbálhatsz a pókerben.