Adam5811 May 14, 2016

Până acum, piesa de 42 195 m a fost Netbet doar o singură dată în viață – la maratonul de la Praga, a atins limita de început în Rio. Nu a văzut personalul înainte de începerea drumului. Cu exagerare și distracție, chiar a spus: “Dacă vă spun rău, eu nu alerg primul, așa că am să văd unde să alerg.” La urma urmei, soțul a pornit pentru un sondaj în capitala braziliană. “M-am bucurat că a fost acolo pentru că ia durat șase ore până la terminare”. Din ceea ce a învățat, știe că o așteaptă un kilometru plat. “Și sunt etichetați, voi ști cât de mult să merg”, a spus ea cu un zâmbet. Înainte de premiera la jocurile de vară, ea a fost încântată de atmosfera atleților.A întâlnit alți alergători de maraton la sesiunile de antrenament Netbet din satul olimpic, a zâmbit unul pe celălalt, dând din cap în tăcere.

Unul dintre ei, daneza Jessica Draskau-Peterson, a mulțumit-o când a invitat-o ​​la un grup de maraton pe Facebook. “Mi-a scris deja dacă vom merge împreună. Din Netbet pariuri online Romania păcate, am avut un antrenament greu, așa că nu am putut. Dar am planificat să luăm masa împreună luni. ”

Deci, pe lângă cursa, Vrabcova-Nývltová, de 30 de ani, are o experiență nouă. “Nu știu cum să stau jos cu adversarii mei și să vorbesc într-un mod Netbet prietenos”, a spus ea înapoi la cer.În Rio, sa schimbat dramatic în ultimele zile – căldura a fost înlocuită de răcire, ploaie și vânt puternic în săptămâna trecută. Și sâmbătă a fost cald din nou. “Mă uit la predicție când soarele va fi în cele din urmă când voi putea să mă culc pe ea”. “Nu-mi pasă cum va fi. Asta este, dacă nu există nici o gâtuire Netbet care vine întotdeauna atunci când vremea se schimbă. Chiar și așa, aș fi trebuit să mă descurc. ”

Noile zile de regenerare au fost îmbogățite de ultimele zile de pregătire. “Mi-au dat un laser pe spate, așa că sunt frumos relaxat. Am fost pe un Netbet masaj de drenaj limfatic. Mare. ”

Nimeni nu construiește o țintă.Ea vrea să-i arate maxim…”Fiecare cursă trebuie să se bucure de inima, voi lăsa totul pe mine pe pista”, a adăugat ea. Începutul Netbet maratonului este programat pentru ora locală (ora 14:30 CEST) ).