Luca April 27, 2018

Ez egy gerinc-bizsergő pillanat és egy csodálatos ember iránti tisztelgés. A ritka, hangulatos harmónia hangulatának közepette közel 52.000 ember énekelte a „Walking in a Robson Wonderland” -t.

A legtöbb fekete-fehér viselt, de jelentős kisebbségük kék és fehér sapkák, sálak és replika ingek. Annak ellenére, hogy pozíciójukat tekintve, magasra emelkedett az égboltban a tornyosító Leazes End állványban, a látogatók támogatói olyan hangosan hangoztattak, hogy ismeretlen Suffolk-ékezetük egyértelműen hallható volt a nedves Tyneside air.Football League-ben a gondolataid: Aston Villa emelkedik, de Norwich felolvad több

Korábban az Ipswich Town rajongói Sir Bobby Robson szobrát gyűjtötték össze a Gallowgate-on, különféle fotókat, önarcképeket és bizonyos esetekben a lábát pattogva.2009-ben halt meg, de észak-keleti részén Robson öröksége olyan jótékonysági alap unibet bónusz formájában jött létre, amely több mint 10 millió fontot emelt a rákkutatásra, és továbbra is segíti a Newcastle nemzetközileg elismert státuszának növelését az Egyesült Királyság egyik vezető rákkezelésében. Ipswich és támogatóik megalapozott támogatói voltak az alapítványnak, és több pénzt adnak arra, amit Sir Bobby Robson napnak neveztek ki, amikor Newcastle meglátogatta a Portman Road-ot április visszatérő lámpájában.

Ha megdöbbent volna, ha két klubot látott volna a második szintben, akkor a St James ‘Parkban a Bajnokok Ligája éjszakáinak vezetője biztosan Newcastle reneszánszja lenne Rafael Benítez alatt. >

Sajnos ugyanez nem mondható el Ipswichről, Mick McCarthy oldala pedig egy 3-0-as otthoni győzelemre esett, amely Benítez tapadását tette ki a legfelső unibet fogadás bónusz helyszínen, de elhagyta a keleti anglikói klubot 17. helyen.

Ez egy depressziós világnak tűnik, amikor 1969 és 1981 között az Ipswichért felelős Robson dicsőségnapjait elhagyták.Nemcsak kétszer fejezte be a csapatát a felső járatban, hanem megnyerte az Uefa Kupát és az FA Kupát, de selymes, kifinomult haladási játékot játszott, amit az akkori úttörő és teljesen merész Frans Thijssen és Arnold Muhren importja tett.

Néhány anti-McCarthy dörgés történt az Ipswich rajongói között a későn, de itt Robson emléke és a hazai oldali fölény kombinációja elnémította a diszkrétereket.

Mindenesetre, ha a kontextusba került érvelésük kissé gyenge.Ez az Ipswich 15. egymást követő szezonja a második szintben, és az abból eredő stázisérzet a közelmúltban elhagyott klubok számára egyre kevésbé jövedelmező ejtőernyős fizetések unibet sportfogadás bónuszok hiányának következménye.

Figyelembe véve, hogy a tulajdonos, Marcus Evans A McCarthyt szerény költségvetéssel látta el, a menedzser – aki az elmúlt három évben mintegy 500.000 fontot költött a játékosokra a Benítez által befektetett 45 millió dollárral szemben – meglehetősen lenyűgöző munkát végzett a 14., kilencedik, hatodik és hetedik helyen.Ahogy Robson annyira szerette volna mondani, a futball, mint az élet, tele van „szürke árnyalatokkal”. Newcastle Ayoze Pérez és Matt Ritchie tisztelete Sir Bobby Robson tisztelettel Tovább

Megfelelően egy korábbi középső félnek, McCarthy olyan viszonylagos sikert ért el egy átlagos védekezésen, és mielőtt szombat kíméletlen dekonstrukciója Ayoze Pérez és Matt Ritchie lábánál volt, Ipswich csak kilenc bajnoki célt adott el.

A probléma az, hogy bár magasan szervezett, hiányoznak a kreativitásuk, küzdenek a pontszámokért és rosszul hiányoznak Daryl Murphy – a nyáron Newcastle-nek értékesítették, de jelenleg sérültek.Bár Leon a legjobban sújtotta a labdát, Karl Darlow, Newcastle kapusa, komolyan alulfoglalkoztatott, ahogy McCarthy megváltoztatta a képződményeket, és kicsit kevésbé használta a helyettesítőit. -half varázslat.

„Soha nem fektettünk rá rajta kesztyűt” – mondta McCarthy tipikusan. „Megpróbáltam megnyomni, és nem engedte, hogy Newcastle játszhasson, de nem tudtunk közel állni hozzájuk. Nem láttam jobb oldalt ebben a körzetben.Ők bajnokok lesznek – de nem kell a bajnokságban lenniük. ”

Mégis, ezek a szavak nem képesek, és nem szabad teljesen álcázniuk a támadó fenyegetés aggasztó hiányát egy csapat előtt, aki az utolsó A kedden 2-0-os győzelem Burton Albion ellen, öt bajnoki játékot ért el pontozás nélkül.

Nem úgy, hogy McCarthy fél a zsáktól. – Nem – mondta. – Marcus nagyon, nagyon támogat, amit tettem és mit csinálok. Tudom, hogy úgy véli, sokkal jóval jóbb döntéseket hozok, mint a rosszak. Road’s akadémiája • Közeledik a Cumbrian árvizek első évfordulójához, amikor Brunton Park, Carlisle United otthona és a környező lakóövezet a vízkárosodást okozta.Míg a föld normális, és a híres igazi pálya látszólag kiváló, mint valaha, néhány helyiek még mindig nem tudnak visszatérni a tönkretett otthonukba, ahogy a nyomorúság elszenved. Az egyetlen vigasztalás, hogy Keith Curle csapata – 2-1 győztes Stevenage-ben szombaton – végül felajánlja a Cumbrians-nek, hogy mosolyogjon egy klubrekord megszakításával, amely a veretlen 14 mérkőzés kezdetét jelenti a szezonban. A második csapatban Carlisle-t másodikra ​​emelte, és még jobb, hogy köszönhetően a Curle hihetetlen hátulról való megépítéséből fakadó hihető futballnak köszönhetően. Az egykori Manchester City és Anglia védője elegánsan játszott, és nagyon kifejezetten beszél is. A Curle menedzserként kritikusai voltak, de jó látni, hogy politikája ragaszkodik az elveihez.Nem is beszélve arról, hogy a fegyelmezetlen márka, amely a Brunton Parkban megdöbbentően felemelte a csapdash szabványokat. A menedzser legfrissebb elkötelezettsége az, hogy automatikusan felajánlja a játékosokat, akiket nem értek egyet 500 fontért – egy csomó pénzt a League Two szinten – mivel ez azt jelenti, hogy „elvesztették a fegyelmet és nem hallgatták meg az utasításokat.” Az ilyen potenciálisan magas kockázati taktika néha szemöldöket emel a társaik körében, de legalábbis egy élvezetet dolgoznak. – Ez egy fenomenális eredmény – mondja Curle. Ez is az első lépés a hosszú távú célja felé, hogy Carlisle a bajnokságba kerüljön.