Luca April 27, 2018

A Zamalek elnöke, Mortada Mansour a „varázslatot és varázslatot” hibáztatta csapatának Afrikai Bajnokok Ligája döntő legyőzéséért Mamelodi Sundowns.Mortada Mansournak: az egyiptomi labdarúgó-excenter. a klub, hogy megnyerje a bajnokságot, az egyiptomi csapat Zamalek felett 3-1 összesített győzelmét tartotta, annak ellenére, hogy vasárnap elvesztette a döntő második szakaszát. Stanley Ohawuchi gólja 64 perc elteltével a Zamaleknek 1-0 győzelmet aratott 70,000 előtt a Borg El Arab Stadionban, de nem volt elegendő a 3-0-as hiány unibet internetes fogadóirodák megszüntetése az utolsó szombat első szakaszából.

A játék után Mansour gyorsan felidézte a természetfeletti erőket csapata veresége miatt. – Természetes-e, hogy a cél előtt 18 esélyt vesztegetni?A dolgok nyilvánvalóan nem voltak normálisak, és varázslatos és varázslatos volt, ”mondta.

Zamalek elnöke hangsúlyozta a játékosok kiemelkedő teljesítményét, mondván:„ Az összes játékos és edzője ma ember volt, és hiányoztunk Isten egyeztetése.Köszönetet mondtam nekik a játék után a férfias teljesítményükért. ”

A Sundowns sikere Afrika legjobb klubversenyében 21 évvel azután jött létre, amikor az Orlando Pirates lett az első dél-afrikai csapat, aki felvette a címet.

Egy drámai visszatérést ér el a Pretoria-alapú Sundowns-hoz, miután az idei év elején megszűnték a Bajnokok Ligája legutóbbi fordulójában.

Ezután megkapták őket a Kongói Demokratikus Köztársaság Vita Clubja után a csoportfázisban a felfüggesztett játékosokat használták, és az Afrikai Labdarúgó Szövetsége tiltotta a versenyt.

Zamalek összecsapott támadása a három gólhiány unibet élő fogadás átdolgozására tett ajánlatukban csak egyszer szerepelt az előadás a verseny 50 éves történetében.Mégis, Sundowns óriási védekező teljesítményt nyújtott, és néhányszor fenyegette az ellentámadást, amikor elérték a 0-0-os szünetet.

A nigériai Ohawuchi lövése a büntetőterületen kívül a 62. percben adta az egyiptomiaknak néhányat remélem, és az utolsó fél órát teljes körűen átvették, és a hullám után támadást indítottak. más szűk menekülés is volt a Sundowns-ra.

Az új bajnokok a decemberi klub unibet fogadási bónuszok világbajnokságon játszanak Japánban.